No estoy aquĂ­

No estoy aquĂ­

A compartir, a compartir! Que me borran los posts!!

Ya Disponible DĂ­melo Con Besos (DĂ­melo bajito 3) de Mercedes Ron

La autora superventas Mercedes Ron está de regreso... Tras el gran éxito de su nueva serie DÍMELO con Dímelo Bajito y Dímelo En Secreto que ya ha cautivado a millones de lectoras, llega la tercera parte que cierra la trilogía Dímelo Con Besos

DESCARGAR AQUĂŤ


No estoy aquĂ­ de Anna Ballbona

Mila creció a finales de los setenta en un barrio apartado y mal urbanizado, encajonado entre una autopista, un cementerio y un polígono industrial. Sus padres, payeses que cambiaron el tractor por la cadena de montaje, no la llevaban de vacaciones ni a cenar fuera, pero sí a ver a un curandero que un día le dijo que tenía un «don» que se iría manifestando. Ahora que espera un bebé, Mila intenta desentrañar su extrañeza, su perplejidad hacia los propios orígenes. Enhebrando recuerdos, mide ese mundo heredado, rememora sus tentativas de apertura a Barcelona y a París y se pregunta qué ha pervivido de todo eso en ella y qué transmitirá a su hija. Con una prosa de tintineo cristalino y un punzante sentido del humor que oscila entre la ternura y la mala leche, esta es una inusitada novela de frontera, el autorretrato de una mujer que encuentra su voz –quizá aquel «don»– cuando decide ponerse a hablar.

BiografĂ­a del autor

Anna Ballbona (Montmeló, 1980) és escriptora i periodista. Aquesta és la seva segona novel·la, per a la qual va rebre una beca d’escriptura Montserrat Roig de l’Ajuntament de Barcelona. La primera va ser Joyce i les gallines (finalista del Premi Llibres Anagrama 2016), traduïda al castellà i properament a l’alemany. La Vanguardia la va considerar una de les millors novel·les en català del 2016. També ha publicat els poemaris Conill de gàbia (LaBreu, 2012) i La mare que et renyava era un robot (Premi Amadeu Oller 2008). Ha estat inclosa en diverses antologies, com ara Mig segle de poesia catalana. Del maig de 1968 al 2018 (Proa), Women Writers in Catalan (Raig Verd), 40 poetes de menys de 40 anys (portal Lletra de la UOC), Generació (H)original (LaBreu) i Quàntiques: 10 poetes joves amb diferencial femení (Publicacions de la UAB). Va ser seleccionada per fer una estada a la residència d’escriptors Ledig House, dels Estats Units, i a la de creació i investigació Faber d’Olot. Com a periodista, escriu amb regularitat al diari Ara, les revistes El Temps i Serra d’Or, i més ocasionalment a les revistes L’Avenç, Barcelona Metròpolis i Revista de Catalunya i el magazine digital Ctxt. És col·laboradora del programa de literatura de Catalunya Ràdio Ciutat Maragda i del programa d’actualitat El Balcó de SER Catalunya. Abans havia treballat als diaris El Punt Avui i EL 9 NOU del Vallès Oriental.

ENLACES PATROCINADOS